I'M BACK!

Foto: Lotta Hägglund Foto: Lotta Hägglund

Behövde ta en paus från offentligheten ett tag. Tydligen något som drabbar många celebriteter efter perioder med intensiv uppmärksamhet. Väljer att lägga ut en gammal favoritbild. Den ger en bra illustration på att jag är väldigt lätt att tycka om. Inte så konstigt om man tänker på mina personlighetsdrag.

Har funderat en del på mitt bloggande. Vad ska jag skriva om i framtiden - finns där något som inte redan är sagt? Min gamla blogg har jag arkiverat och jag funderar på om jag ska sälja dokumentet dyrt. Nästan 100 sidor - inte illa för en som sitter och kämpar med kompakta tassar på en laptop. Än värre är det när matte har klippt klorna på mig, vilket hon envisas med mellan varven.  Vi hundar här hemma hanterar det på rätt olika vis, kan man säga. Jag vet att det måste göras och finner mig i situationen - även om jag inte precis skyndar mig när de kallar.  Väl framme räcker jag snällt fram tassarna i tur och ordning. Kan inte påstå att jag gillar det, men är samtidigt mån om mitt utseende så man får ju vara tacksam för predikyren.

Ruffe går alltid och gömmer sig (man kan ju diskutera hans gömställen - rätt förutsägbara).  Han är livrädd varje gång, trots att jag tror att han aldrig blivit klippt i pulpan. Matte gör vad hon kan för att han ska tycka att det är uthärdligt, men Ruffe ropar alltjämt "Nä, nä, nä  - hjälp, jag blir stympad"!!

Och så har vi border collien - sin ras trogen så infinner hon sig direkt på kommando, pussar matte både innan och efter, trots att hon ogillar det lika mycket som oss andra. Men hon är liksom tacksam så fort hon får vara i centrum, oavsett skäl. Likadant om vi behöver duscha av oss - will to please så det skriker om det. Flyger in i duschkabinen på given signal och tackar så mycket både före och efter. Karaktärslöst, om ni frågar mig.

Hejdå, /I-or

Kommentera gärna:

OM BLOGGEN

I den här bloggen får du följa livet ur en hunds perspektiv. I-or Kelpman drar sig inte får att återge den nakna sanningen när han skriver om livet i allmänhet, sin egen förträfflighet i synnerhet och aporna som han lever med.

Länkar

Bloggarkiv