I-or bloggar: mer smickrad än vanligt

Är mer smickrad än vanligt - och känner mig mer än nöjd med det mångåriga förberedelsearbete som ligger till grund för detta. I media pratar man om  "en spännande kulturresa från Dag Hammarsköld och Treriksröset i norr till I-or Kelpman och Öresundsbron i söder". 

Även om jag känner mig väldigt hemma bland alla kulturpersonligheter så har jag funderat en del över på vilka grunder jag blev utvald. Känns helt omöjligt att komma fram till ett svar - jag ser så många tänkbara alternativ.

Hej på er alla, apor - och var nu rädda om era nya pengar!
/I-or

(Vill tacka Apan Jeanette för viss hjälp med ehhh... redigering.)
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla » Lydnads-SM 2018:  ”Stort grattis till ett väl genomfört SM med både några missar och grymma höjdpun..”

  • Annica kihlberg » Gör din grej!:  ”Älskar boken och den har gett mig så mkt, jag önskar att den kommer som ljudbok ..”

  • Heidi Billkvam » Gör din grej!:  ”Jag älskar ditt tänk :-). Hehe, ganska likt mitt ;-). Men du har en magisk förmå..”

  • Lotta » Se till att du har rätt film på näthinnan!:  ”Kul att kunna bidra med en skrivbordsbild. :)”

  • Vibeke Weiner » Du får inte vara så känslig...:  ”Så himla bra skrivet! Jag önskar jag hade kunnat dela. Du borde ha en delafunkti..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-