I-or bloggar: Kul med look-alikes

Satt och bläddrade igenom gamla foton (saknar diabilderna förresten - lättare för mina tassar att manöverera). Hur som helst, hittade den här bilden och tyckte vid första anblicken att det var en riktigt fin bild på mig och Husse, men sen såg jag att det inte var vi. Jag har ju renare teckning och mindre öron. Husse har inte lika mycket hår på bröstet och numera inte heller på huvudet. Matte lurade honom till en frisör som klippte lite kortare än han önskade, så nu bär han ofta keps eller annan form av huvudbonad. Funderar på om jag ska ge honom ett presentkort på extentions, det är ju rätt så modernt nu för tiden.

  Nåväl, kul med look-alikes. Hej på er!
/I-or

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla » Lydnads-SM 2018:  ”Stort grattis till ett väl genomfört SM med både några missar och grymma höjdpun..”

  • Annica kihlberg » Gör din grej!:  ”Älskar boken och den har gett mig så mkt, jag önskar att den kommer som ljudbok ..”

  • Heidi Billkvam » Gör din grej!:  ”Jag älskar ditt tänk :-). Hehe, ganska likt mitt ;-). Men du har en magisk förmå..”

  • Lotta » Se till att du har rätt film på näthinnan!:  ”Kul att kunna bidra med en skrivbordsbild. :)”

  • Vibeke Weiner » Du får inte vara så känslig...:  ”Så himla bra skrivet! Jag önskar jag hade kunnat dela. Du borde ha en delafunkti..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-