Att få sitta i ett fönster

 Jag har alltid velat ha stora fönster som man kan sitta i - det är svårt på ett 50-talshus med tunna väggar och det tog ett tag innan jag kom på hur vi lunde lösa det - genom en kombinationen av moderna Ikea och platsbyggt i lite mer klassisk stil.  Här dricker jag alltid mitt morgonkaffe och detta är nog den plats i huset jag kommer sakna som mest - trots att den kom till så sent som förra året. (Innan var detta gapp i köket till för kyl och frys.)

Även i matsalen kombination av Ikea och platsbyggt. Även om jag inte sitter i det fönstret så har det i alla fall rejält djup och jag tycker verkligen att rummet har fått en helt annan känsla efter detta. 

Det blev också en kombo av färgalternativen i Bodbyn-serien; vitt i matsalen och grått i köket. I och med att vi inte hunnit njuta så mycket av detta än, så blir det nog Bodbyn även i nya bostaden och då den gråa nyansen. 

Kommentera gärna: