fårskinn och kött

Allt kött vi säljer är slaktat, styckat och märkt hos Öströö fårfarm. Resan dit tar cirka en halvtimmma och vi kör själva djuren dit i en transport som de är vana att bli lastade i då vi transporterar dem mellan olika beten.  

Av respekt för djuren försöker vi tillvarata så mycket som möjligt vid slakt. Därför kan vi ha stora fina skinn, såväl som mindre och enklare skinn som kan passa bra till barnvagnar, möbelbeklädnad eller hundbäddar.  Priset varierar med storlek och kvalitet. För oss är det en självklarhet att skinnen bereds i Sverige, enligt svenska miljökrav och vi bereder dem därför hos Tranås Skinnberedning. Skinnen är tvättbara och tvättråd medföljer.

Försäljning sker bl.a. via Rekoring i Falkenberg & Halmstad.  Mer information om REKO-konceptet finner du här  Du som går på kurs eller privat träning med din hund för Jenny kan också handla i anslutning till detta. Skicka då ett mail till jenny@lyckagard.se 

Till salu just nu:
Stora får och lammskinn från 2000:-/styck
 
Allt i lådan är vakuumförpackat och uppmärkt!
Allt i lådan är vakuumförpackat och uppmärkt!

Prisjämförelser på lammkött

Observera att kilopriset vid gårdsförsäljning kan anges på två sätt - antingen slaktvikten (det gamla sättet) eller det faktiska antalet kilo som det sålda köttet väger. Vi beräknar enligt det senare alternativet och tar 220:-/kg för våra lammlådor. Detta dubbla system kan göra det förvirrande att jämföra priser mellan olika gårdsleverantörer.  Omräknat till slaktvikt hade vårt ordinarie kilopris för lammlådor landat på 140:-/kg (slaktvikt).

Får och lamm här på Lyckagård har fri tillgång till utevistelse året runt. Läs mer om vår djurhållning här
 

köpvillkor

De personuppgifter du lämnar vid ditt köp kommer enbart användas i samband med försäljning/leverans och inte i marknadsföringssyfte. 

Leverans
Lamm- /fårkött hämtas i Slöinge eller Halmstad på överenskommen tid. Även försäljning och utlämning via REKO-ring. Då Jenny håller kurser och tävlar runt om i landet så kan det även finnas möjlighet att leverera till andra orter. 

Skinn skickas med Postnord och frakten faktureras till självkostnadspris (vanligen 69:-/skinn). Enligt distansavtalslagen har du 14 dagars returrätt och vid nyttjande av detta står du själv för fraktkostnaden. 

 

Kontakt
Vid frågor når du oss via info@lyckagard.se
0731-58 89 58 (kontorstid, vardagar)


Lyckagård AB
VAT-nr: SE559041-1020

IBAN - se din order!

 bok för dig som tränar med din hund!

Självklart blir det ingen fraktkostnad för dig som väljer att köpa boken i anslutning till leverans av fårskinn eller kött. För att komma till beställningssidan för boken; klicka på bilden