Starka tillsammans - kursen!

för dig som tävlar lydnad & brukslydnad

Denna kurs riktar sig till dig som vill arbeta med tävlingspsykologi i praktiken, med fokus på att såväl du som din hund ska ha goda förutsättningar att prestera och må bra samtidigt! 

Innehållet bygger på boken "Starka tillsammans - i träning, tävling och tanke". Innan kursen är det viktigt att du avsätter tid för att läsa boken och göra en del uppgifter. Dessa kommer sedan ligga till grund för vidare refkletioner kring den praktiska träning som vi genomför under kursdagarna.

Kursplats: Lotushallen, mellan Halmstad & Falkenberg (träningsyta ca 12 x 30 meter). 

Datum: 17-18/11, 2018 (+ inläsning av litteratur och genomförande av uppgifter dessförinnan!) Fulltecknad!
Ev arrangeras ytterligare en kurs i år, förlagd på vardagar. Se mer info längre ner på denna sida!

Tid: 9:30-16, båda dagarna. 

Förkunskaper: Du som förare ska ha tävlat tidigare i lydnad eller bruks och vara väl insatt i tävlingens upplägg. Den hund du deltar med i kursen behöver inte ha tävlat, men för att kursupplägget ska bli meningsfullt är det viktigt att ni är igång med  målinriktad träning med sikte på tävling.   Vi kommer arbeta mycket med trivsel, motivation och koncentration under tävlingsmässiga program (uppvärmning + moment + transporter)  och ni behöver då ha några moment/övningar som ni kan "använda" och vidareutveckla i denna träning.  (Om du är osäker på om kursen passar dig och din hund så skicka ett mail till jenny@lyckagard.se så tittar vi på det tillsammans!) 

Kursavgift: 2500:-, inbetalas via BG 298-6727, senast 1:a november. 

Kaffe/the och tilltugg finns på plats, men du tar med egen lunch (kyl och micro finns i hallen!) 

Om du inte har boken sedan tidigare, så kan du beställa den här 
De uppgifter du ska göra innan kursen får du tillgång till via mailen!

intresseanmälan - kurs dagtid (inte bindande)

Kursen som äger rum 17-18/11 blev fulltecknad i ett nafs. Det finns en liten chans att jag kan erbjuda samma upplägg under två vardagar senare i år. Om du är intresserad av detta - skicka en intresseanmälan via formuläret nedan, så återkommer jag via mail om en sådan kurs blir av under 2018. Annars hänvisas till denna sida där kurserna för 2019 kommer utannonseras efterhand som de blir färdigplanerade - och då kommer just detta upplägg återkomma som helgkurs! 

  • Ange ett nummer där du kan nås i anslutning till kursdagarna!

Bokningsvillkor
Anmälan till ett specifikt kursdatum är bindande.  Vid återbud till följd av skada/sjukdom återfås/avskrivs 80% av kursavgiften förutsatt att återbudet lämnas före kursstart, samt att giltigt läkar- eller veterinärintyg kan uppvisas. (Resterande del återbetalas inte oavsett skäl, då den täcker administrativa kostnader.) 
 Anmälan till eventuell reservplats är inte bindande. Om en plats blir ledig när du står på tur, så kontaktar jag dig och du kan då välja om du vill göra en bindande anmälan eller inte.
Enligt lagen om strikt hundägaransvar är du som ägare ytterst ansvarig för vilka situationer du försätter din hund i och det är därför av yttersta vikt att du inte deltar i övningar där du tror att din hund kan åsamka skada för sig själv eller andra.