Träning i Halland!

Jag erbjuder coachad träning för dig som är intresserad av att utvecklas inom lekfull & glädjefylld tävlingslydnad (även brukslydnad).

En bra bild av min träningsfilosofi kan du få genom boken "Starka tillsammans - i träning, tävling & tanke",  som presenteras här 
 

privat träning

Taxa enskild träning, 50 minuter: 450:- + hallhyra (200:-) 

Hösten 2018: 
Fullbokat till och med november.

Vintern 2018 
Nya tider planeras från december/januari och framåt och läggs ut här på denna sida under november

Bokningsformulär finner du längre ner på denna sida. Ange tydligt vilket av passen ovan som du önskar boka. 

Om ni är flera som vill boka ett längre pass tillsammans - se alternativet "Träningsdagar" nedan. (Ovanstående tider är alltså i första hand reserverade för de som vill boka enskilda/kortare pass!)
 

Träningsdagar hösten 2018

Boka helt egna träningsdagar för dig och dina träningskompisar! Ni kan antingen boka ett enskilt tillfälle, eller flera tillfällen med mellanrum enligt önskemål. 

Ni väljer själva hur många ni vill vara och hur tiden ska fördelas er emellan. (Fakturan ställs till den person som genomför bokningen.)
 

Plats: Lotushallen utanför Halmstad (Klicka på länken för mer info!)

Taxa, vardag:
Halvdag (4 h)
*: 2900:-  (inklusive hallhyra och moms) 
Heldag (8 h* ): 5800:- (inklusive hallhyra och moms)

Taxa lördag/söndag (fullbokat t.o.m. december 2018)
Heldag (7 h*): 7400:- 
 
*Inklusive pauser för fika/lunch! 
 

bokningsförfrågan

Fyll i dina önskemål i formuläret nedan så återkommer jag via mail!

Bokningsvillkor
Om ditt önskemål kan tillgodoses blir din förfrågan bindande. 90% av avgiften för överenskommen tid och hallhyra kan avskrivas vid uppvisande av läkar- eller veterinärintyg som styrker att du inte har möjlighet att genomföra träningen som planerat.  Resterande 10% utgör bokningsavgift och kan komma att debiteras oavsett skäl till avbokning.
Faktura skickas via mail till den person som genomför bokningen.

Vid träning i Lotushallen är du skyldig att följa de trivselregler som anges på lotushallen.se Enligt lagen om strikt hundägaransvar är du alltid ansvarig för de situationer din hund försätts i, samt den ev skada den kan åsamka material och/eller människor och andra djur.

De kontaktuppgifter du lämnar i samband med bokning kommer i enlighet med GPDR enbart att användas för att kunna tillhandahålla bokad tjänst/vara. 

pepp varje vecka

Följ Heléne Lindström och mig på Facebook-sidan "Hjärnkoll för hundtränare", där vi delar med oss av tankar och reflektioner kring mental träning inom hundsport.
 

Trodde aldrig att jag skulle gå leende in på en tävlingsplan – definitivt inte på mitt första SM. Mental coaching har verkligen förändrat min inställning till tävlandet och tagit mig och Scout ytterligare ett steg framåt på vår resa tillsammans.Tack Jenny för att du bidrog till att göra lydnads-SM 2013 till nåt av det häftigaste jag upplevt och ett minne för livet!

- Erika Gull

Foto: Mette Björne

Jag har alltid känt viljan att vinna i mig, men tidigare har jag inte kunnat fokusera tillräckligt för att nå full kapacitet hos mig och Lira så att jag kunnat vinna. Det kan jag nu.

Med Jennys coaching har jag strategier för full kontroll på tankar och känslor i mitt tävlande. SM guld i agilitylag 2012 och topplaceringar på Årets Agilityhund de senaste åren är ett kvitto på det. Tack allra bästa coach, du är en stor del av vår framgång!

- Petra Nilsson Lindström