Jenny arbetar sedan 2008 som frilansande pedagog och är verksam som föreläsare, skribent  och träningscoach inom hundsport. Genom en kommunal distansutbildning utbildar hon även resurshundförare och andra som vill arbeta med samspel människa-hund.

Den akademiska utbildningen har resulterat i  fil.kand. i pedagogik samt fil.mag i handikappvetenskap. Jenny har också läst en del psykologi och föreläser och coachar inom mental träning.  

Inom Svenska Brukshundklubben är Jenny ideellt aktiv som domare, samt assisterande landslagscoach i tävlingslydnad. De egna hundarna tränas och tävlas i lydnad, vallning och spår.

Vill du boka Jenny för egen träning eller uppdrag på annan ort?  Läs mer under respektive flik i menyn. För  kontaktuppgifter, klicka här

Ledorden i mitt arbete som pedagog är Vilja Och Veta - i den ordningen. Jag tror på arbetsglädjen som vårt viktigaste verktyg för att nå meningsfulla mål och jag tror på vikten av att göra sin grej, för att hitta arbetsglädjen. 

Förkortningen råkar bli "VOV" :-) och andra ledord för mitt arbete skulle kunna vara hundar och motivation. Jag coachar människor att motivera sina hundar och jag arbetar också med hur hunden kan vara en motivator för människor med särskilda behov.

Utbildning
på distans

Jenny leder en CSN-berättigad distans-utbildning för dig som vill bli tränings-coach eller resurshundförare.

Klicka här för mer info.