JulERBjudande  

för klubbar, Distrikt,  föreningar & företag

Nu knackar snart julen på dörren, vilket är en god chans att visa uppskattning för instruktörer och andra betydelsefulla medarbetare. För er som vill hålla er uppdaterade med det senaste inom modern hundträning erbjuds både presentkort och färdiga bokpaket till riktigt bra priser!

Satsa på hållbara julklappar som inspirerar för mer kvalitetstid tillsammans med de fyrbenta och fördjupad kunskap inom relationen hund-människa!

Med hopp om att bidra til en God Jul och ett Gott 2020!
/ Kerstin Malm & Jenny Wibäck

Presentkort

Elektroniskt presentkort där mottagaren får välja en av fyra böcker

Presentkorten skickas till er per mail (PDF) eller per post beroende på vad ni önskar. Mottagaren gör sitt val av bok genom att senast 10 januari gå in på sidan "En god bok för en god jul” (fullständig adress anges på presentkortet). Böckerna skickas till angiven leveransadress under vecka 3. 

Samtliga böcker berör relationen hund-människa ur olika perspektiv och är utgivna 2017-2019. 

Pris: 190:-* + frakt

*Gäller vid köp av minst 10 presentkort.
 

Bokpaket

Bokpaket A: Starka möten + Tänk om jag kunde lyssna
För den som vill utveckla din kompetens kring hur vi kan få en djupare relation till hunden är detta bokpaket en guldgruva. Hundar ger oss människor ofattbart mycket kärlek, trygghet och glädje. Genom att se nya sidor av vår samvaro kan vi bli medvetna om hur avgörande vår närvaro och empati är.  Då öppnas möjligheter till en mer respektfull och ärlig relation i stark samhörighet.

Pris 360:-* + frakt

*Gäller vid köp av minst 10 bokpaket.

Bokpaket B: Hunden Människan Relationen + Starka tillsammans
När vi väljer att leva med hundar tar vi på oss ett tredelat ansvar, ett mot hunden, ett mot samhället och ett mot oss själva. Vi behöver träna oss för ett liv som fungerar i samhället, vare sig det handlar om vardagen eller på tävling. Detta bokpaket är för dig som vill fördjupa din kunskap på ett empatiskt och etiskt sätt, där hundens välmående och glädje alltid är i centrum.

Pris: 360:-* + frakt 

* Gäller vid köp av minst 10 bokpaket.

Betalning & leverans
Betalning sker mot faktura. Fraktkostnad tillkommer á 29:-/bok. 

Beställda varor skickas inom två vardagar från beställningsdatum, fram till och med 20:de december, 2019. (Vid val av presentkort levereras dessa även elektroniskt i PDF-format så att ni själva kan skriva ut.)

Fullständiga köpvillkor återfinns allra längst ner på denna sida. 
 

Lämna din beställning här!

Extraerbjudande!

I samband med beställning av presentkort eller bokpaket ges möjlighet att köpa  boken ”Farliga hundar - om hundars utsatthet och ägares rättslöshet” för endast 120 kr per bok + fraktkostnad (29:-/bok). 


Angivna priser för böcker och tillhörande fraktkostnad inkluderar moms (6%). Fraktkostnad tillkommer á 29:-/bok. Böckerna skickas som A-post, via Postnord och detta erbjudande gäller endast för leverans inom Sverige. Beroende på antal och val av titlar kan böckerna skickas i flera försändelser. 

Beställda varor skickas inom två vardagar från beställningsdatum, fram till och med 20:de december, 2019. (Vid val av presentkort levereras dessa även elektroniskt i PDF-format.)

Retur & ångerrätt i 14 dagar enligt distansavtalslagen. Vid nyttjande av detta står du själv för fraktkostnaden och varan ska vara i nyskick. Om varan förstörs eller försvinner på grund av oaktsamhet, kan du inte åberopa ångerrätten. 


VAT-nr, Lyckagård AB: SE559041-1020

Vid frågor:

Kerstin Malm, info@kmalm.se eller 0708-369 947 (kontorstid, vardagar)

Jenny Wibäck, info@lyckagard.se eller 0731-58 89 58 (kontorstid, vardagar).