träningsglädje!

 Mina kursupplägg passar dig som vill utvecklas tillsammans med din hund och med arbetsglädje som verktyg.  Jag erbjuder kurser och läger inom tävlings- och brukslydnad.

För mer info om mig och min träningsfilosofi, klicka här

INplanerade kurser på hemmaplan

Klicka på respektive rubrik för mer info och/eller anmälan.

Vid kurserna gäller först till kvarn. Fler kurser är dock under planering, så håll utkik på denna sida om du är intresserad av andra datum.

 

  • YES-lydnad              Fler datum är under planering!
             
  • Abonnera ett eget sommarläger - Träningskompisar som vill boka ett eget läger kan maila önskemål på datum redan nu. Anmälan för övriga kommer öppnas under december eller januari. Även 2020 planerar jag att säsongsjobba med läger på heltid, så att så många som möjligt får en plats!
 
  • Starka möten - hundar för hälsa & livsglädje - Min nyutgivna bok går att beställa här via hemsidan och kan levereras hem, eller i samband med kurs/träning. Du kan också hojta om vi springer på varandra i andra hundsammanhang - jag har ofta en låda med några ex av varje titel med mig i bilen. 

Kursplatser, Halland

Under vinterhalvåret hyr jag in mig i Lotushallen, utanför Getinge i Halland. En riktigt fin och gemytlig hundträningshall med behaglig temperatur och lantliga omgivningar. Läs mer på www.lotushallen.se 

Sommartid håller jag kurser och träningar på vår egen gård, Lyckagård*, som ligger precis på gränsen mellan Halmstad och Falkenberg. 

(Sommaren 2019 flyttade vi till "Nya Lyckagård", men det är endast tio minuter från vårt tidigare ställe!)