Fritt följ-dag, med fokus på lättsamhet!

Foto: Lotta Hägglund
Foto: Lotta Hägglund
Datum:
Alt 1:
Söndag 21/4 (Påskdagen) Endast reservplatser kvar
Alt 2: Söndag 28/4 Endast reservplatser kvar

Tid: 9:15-15:45, med paus för lunch mitt på dagen
Kursplats: Lotushallen, mellan Halmstad & Falkenberg, se www.lotushallen.se
Max antal deltagare: 6 st. 
Pris: 1350:-*

Denna kursdag passar både för dig som håller på att bygga upp ett fritt följ tillsammmans med din hund, liksom dig som vill lära dig att gilla det fria följ ni har - och få fram ert bästa när det verkligen gäller.
Fokus ligger på att få till en trivsam och fungerande helhet inför tävlingssituationen. Tekniska detaljer filas på utifrån önskemål och ambitionsnivå. För att var och en ska få ut så mycket effektiv träningstid som möjligt kommer vi jobba både enskilt och par- eller gruppvis.

Ur innehållet:
- Uppvärmning för att hitta rätt känsla från start
- Ingång på plan och uppställning
- Välja och bibehålla position
- Halter, svängar, stegförflyttningar och vändningar
- Tempoväxlingar
- Bakåt marsch
- Energinivå och uthållighet
- Förarens kroppsspråk - hjälper och stjälper
- Kommenderingsträning
- Hitta din egen ambitionsnivå
...och kanske ett och annat tjuvknep ;-)

*Kurspriset inkluderar hallhyra och moms (25%). Din avgift betalas senast tio dagar innan kursstart, utifrån betalningsinformation som du får via mailen i anslutning till att din plats bekräftas.

Anmälan

Aktuella bokningsvillkor finner du längst ner på denna sida!

OBS! Din anmälan bekräftas genom ett autosvar till din mail. Om du inte får detta, så har din anmälan inte nått fram och det är då viktigt att du istället kontaktar mig via jenny@lyckagard.se

Bokningsvillkor
Anmälan till ett specifikt kursdatum är bindande.  Vid återbud till följd av skada/sjukdom återfås/avskrivs 80% av kursavgiften förutsatt att återbudet lämnas före kursstart, samt att giltigt läkar- eller veterinärintyg kan uppvisas. (Resterande del återbetalas inte oavsett skäl, då den täcker administrativa kostnader.) 
 Anmälan till eventuell reservplats är inte bindande. Om en plats blir ledig när du står på tur, så kontaktar jag dig och du kan då välja om du vill göra en bindande anmälan eller inte.
Enligt lagen om strikt hundägaransvar är du som ägare ytterst ansvarig för vilka situationer du försätter din hund i och det är därför av yttersta vikt att du inte deltar i övningar där du tror att din hund kan åsamka skada för sig själv eller andra.