Starka tillsammans - kursen!

för dig som tävlar lydnad & brukslydnad

Denna kurs riktar sig till dig som vill arbeta med tävlingspsykologi i praktiken, med fokus på att såväl du som din hund ska ha goda förutsättningar att prestera och må bra samtidigt! 

Innehållet bygger på boken "Starka tillsammans - i träning, tävling och tanke". Innan kursen är det viktigt att du avsätter tid för att läsa boken och göra en del uppgifter. Dessa kommer sedan ligga till grund för vidare refkletioner kring den praktiska träning som vi genomför under kursdagarna.

Förkunskaper: Du som förare ska ha tävlat tidigare i lydnad eller bruks och vara väl insatt i tävlingens upplägg. Den hund du deltar med i kursen behöver inte ha tävlat, men för att kursupplägget ska bli meningsfullt är det viktigt att ni är igång med  målinriktad träning med sikte på tävling.   I den praktiska träningen kommer vi arbeta med trivsel, motivation och koncentration under tävlingsmässiga program (uppvärmning + moment + transporter)  och ni behöver då ha några moment/övningar som ni kan "använda" och vidareutveckla i denna träning. En del av kurstiden kommer också användas för reflektioner och diskussioner utifrån boken.  (Om du är osäker på om kursen passar dig och din hund så skicka ett mail till jenny@lyckagard.se så tittar vi på det tillsammans!) 

Kursplats:
Lotushallen, mellan Halmstad & Falkenberg (träningsyta ca 12 x 30 meter). 

Kursavgift: 2500:-  
Kaffe/the och eftermiddagsfika finns på plats och ingår i din kursavgift, men du tar med egen lunch (kyl och micro finns i hallen!) 

Inplanerade kurser vårterminen 2020:
Alternativ 1: 11-12 januari          Fullbokad - men du är välkommen att anmäla dig som reserv*

Alternativ 2: 14-15 mars             Fullbokad -men du är välkommen att anmäla dig som reserv* 

Passar inte datumet eller är kursen fullbokad?
*Vid stort intresse för kursupplägget kan fler datum tillkomma. Dessa utannonseras då på denna sida!
Om du vill gå kursen i vår; skicka ett mail till mig via jenny@lyckagard.se 

Vid intresse för reservplats till angivna datum så ammäler du dig via formuläret nedan. Denna anmälan är inte bindande utan du kontaktas om en plats blir ledig och tar då ställning till om du vill göra en bindande anmälan eller inte. 

Antal deltagare per kurs: 6 st.

Om du inte har boken sedan tidigare, så kan du beställa den här 
De uppgifter du ska göra innan kursen får du tillgång till via mailen cirka en månad före kursstart.

ANMÄLAN

OBS! Säkra att du får ett mailsvar inom tre arbetsdagar. Om du inte får detta, så har din intresseanmälan inte nått fram och det är då viktigt att du istället kontaktar mig via jenny@lyckagard.se

Bokningsvillkor
Anmälan till ett specifikt kursdatum är bindande.  Vid återbud till följd av skada/sjukdom återfås/avskrivs 80% av kursavgiften förutsatt att återbudet lämnas före kursstart, samt att giltigt läkar- eller veterinärintyg kan uppvisas. (Resterande del återbetalas inte oavsett skäl, då den täcker administrativa kostnader.) Sista betalningsdatum meddelas i PM och ligger i regel 1-2 veckor före kursstart. 

 Intresseanmälan samt anmälan till eventuell reservplats är inte bindande. Om en plats blir ledig när du står på tur, så kontaktar jag dig och du kan då välja om du vill göra en bindande anmälan eller inte.

Enligt lagen om strikt hundägaransvar är du som ägare ytterst ansvarig för vilka situationer du försätter din hund i och det är därför av yttersta vikt att du inte deltar i övningar där du tror att din hund kan åsamka skada för sig själv eller andra.