Träning i Halland!

Jag erbjuder coaching för dig som är intresserad av att utvecklas inom lekfull & glädjefylld tävlingslydnad (även brukslydnad).

En bra bild av min träningsfilosofi kan du få genom boken "Starka tillsammans - i träning, tävling & tanke",  som presenteras här 

Under vinterhalvåret äger samtliga träningar rum i Lotushallen utanför Halmstad (Klicka på länken för mer info!) Under maj-september finns även alternativet att förlägga träningen på vår gård, utanför Slöinge (vardagar-dagtid).

Om du vill boka en enskild timme hänvisas till de tider som utannonseras under Privat träning nedan. Om du vill boka ett längre pass á 3 h eller mer så finns det möjlighet att lämna egna önskemål på datum. Se mer info längre ner på denna sida.
 

Träningsytor hemma på vår gård, utanför Slöinge.
Träningsytor hemma på vår gård, utanför Slöinge.

privat träning

För bokningar från och med 2019-05-01 gäller priser och bokningsvillkor enligt PDF-filen nedan. ( I denna fil finner du också info om olika upplägg!) 

Priser för bokningar genomförda till och med 2019-04-30:

Taxa enskild träning, 540:-/h
Taxa, hallhyra: 150-200:-/h beroende på årstid, se www.lotushallen.se


Träningstider

Rödmarkerade tider är bokade. Du som redan bokat finner dina initialer efter respektive tid.


Torsdag 9/5, 09:00 BB
Fredag 10/5, 09:00 BB
Fredag 24/5, 13:00 SG (Lyckagård)
Torsdag 20/6 09:00 KH (Lyckagård)


Nya tider kommer läggas ut från och med augusti och framåt. 
Dessa läggs ut så snart höstplaneringen är klar, troligtvis under juni. 

Vid önskemål om tre eller fyra timmars sammanhängande träningstid - se info om halvdagar nedan!

 

Privat träning - halvdag

Du som vill boka tre eller fyra timmars sammanhängande träningstid är välkommen att maila mig med dina önskemål. Tiderna erbjuds företrädesvis vardagar, kl 9-13. Det finns just nu lediga tider från och med andra halvan av augusti.

3 timmar: 1800:- ink moms + ev hallhyra till självkostnadspris
4 timmar: 2400:- ink moms + ev hallhyra till självkostnadspris

Ni väljer själva hur många ni vill vara och hur tiden ska fördelas er emellan. (Fakturan ställs till den person som genomför bokningen.)

Vid träning i Lotushallen tillkommer hallhyra till självkostnadspris. Se www.lotushallen.se  för aktuella priser. 

Under augusti-september kan du även välja att förlägga träningen hemma på vår gård, där vi har en gräsplan och ett litet träningsrum. 

Förfrågan genomförs genom formuläret nedan. Säkra att du får ett autosvar som bekräftar att din förfrågan nått fram (om inte - kontakta mig via jenny@lyckagard.se ) 
 

bokningsförfrågan, längre pass

Fyll i dina önskemål i formuläret nedan så återkommer jag via mail!
 

Bokningsvillkor

Om ditt önskemål kan tillgodoses blir din förfrågan bindande. 90% av avgiften för överenskommen tid och hallhyra kan avskrivas vid uppvisande av läkar- eller veterinärintyg som styrker att du inte har möjlighet att genomföra träningen som planerat.  Resterande 10% utgör bokningsavgift och kan komma att debiteras oavsett skäl till avbokning.
Faktura skickas via mail till den person som genomför bokningen.

Vid träning i Lotushallen är du skyldig att följa de trivselregler som anges på lotushallen.se Enligt lagen om strikt hundägaransvar är du alltid ansvarig för de situationer din hund försätts i, samt den ev skada den kan åsamka material och/eller människor och andra djur.

De kontaktuppgifter du lämnar i samband med bokning kommer i enlighet med GDPR enbart att användas för att kunna tillhandahålla bokad tjänst/vara. 

pepp varje vecka

Följ Heléne Lindström och mig på Facebook-sidan "Hjärnkoll för hundtränare", där vi delar med oss av tankar och reflektioner kring mental träning inom hundsport.
 

Trodde aldrig att jag skulle gå leende in på en tävlingsplan – definitivt inte på mitt första SM. Mental coaching har verkligen förändrat min inställning till tävlandet och tagit mig och Scout ytterligare ett steg framåt på vår resa tillsammans.Tack Jenny för att du bidrog till att göra lydnads-SM 2013 till nåt av det häftigaste jag upplevt och ett minne för livet!

- Erika Gull

Foto: Mette Björne

Jag har alltid känt viljan att vinna i mig, men tidigare har jag inte kunnat fokusera tillräckligt för att nå full kapacitet hos mig och Lira så att jag kunnat vinna. Det kan jag nu.

Med Jennys coaching har jag strategier för full kontroll på tankar och känslor i mitt tävlande. SM guld i agilitylag 2012 och topplaceringar på Årets Agilityhund de senaste åren är ett kvitto på det. Tack allra bästa coach, du är en stor del av vår framgång!

- Petra Nilsson Lindström