Privat träning

Jag erbjuder coaching för dig som är intresserad av att utvecklas inom lekfull & glädjefylld tävlingslydnad (även brukslydnad).

En bra bild av min träningsfilosofi kan du få genom boken "Starka tillsammans - i träning, tävling & tanke",  som presenteras här 

Under vinterhalvåret äger samtliga träningar rum i Lotushallen utanför Halmstad (Klicka på länken för mer info!) Under april-oktober finns även alternativet att förlägga träningen på vår gård, utanför Slöinge.

Det går fint att ni är flera som delar på en tid. Fakturan ställs till den person som genomför bokningen. 

Taxa:
50 min: 500:* 
80 min: 800:-*
110 min: 1100:-*
3 timmar: 1800:-*
4 timmar: 2400:-*

*Vid träning i Lotushallen tillkommer hallhyra till självkostnadspris. För gällande timtaxa, se www.lotushallen.se. (Vid bokning av 50-110 min bokas halltiden 10 min längre än din effektiva träninigstid.Detta för att du och din hund ska hinna lämna hallen i lugn och ro innan nästa ekipage kommer). 

Träningsytor hemma på vår gård, utanför Slöinge.
Träningsytor hemma på vår gård, utanför Slöinge.

50-110 min, Lotushallen, Januari-april

Ledigt för bokning just nu

  • 2/3, 18:00 (50 min)
  • 16/3, 13:00 (50 min)
  • 23/3, 15:00 (50 min)
Tider som blir lediga med kort varsel till följd av återbud utannonseras oftast på vår Facebook-sida ("Jenny Wibäck / Lyckagård)  Även du som inte har Facebook kan få tillgång till inläggen genom att klicka här
 

50-110 min, Lyckagård, April-MAJ

Ledigt för bokning just nu

  • 21/4, 13:30 (50 min)
  • 12/5, 10:00 (50-80 min)
  • 12/5, 14:30 (50 min)


Fler strötider kan tillkomma i mån av tid. 

Under sommaren erbjuds istället sommarläger och heldagskurser!
 

3-4-timmarspass

Detta alternativ rekommenderas för 2-4 personer som vill träna tillsammans och ni styr då själva hur tiden fördelas er emellan. Fakturan ställs till den person som genomför bokningen.  Vid träning i Lotushallen hjälps vi åt att iordningsställa hallen för träning. 

Taxa: 600:-/h ink moms (25%) + ev. hallhyra*

Under januari-mars är det möjligt att boka måndagar eller tisdagar (eftermiddag) och träningen förläggs då i Lotushallen. 

Från och med mitten av april kan träningspass på dagtid även förläggas på Lyckagård (dock ej måndagar). Juni-juli är reserverade för sommarläger/sommarkurser. 

Vid önskemål om träning i Lotushallen- synka gärna era önskemål med deras kalender på www.lotushallen.se (Under dagar märkta "agilitybana står framme" går det inte att boka tid.) 
 

Säkra att du får ett autosvar till din mail. Om inte detta kommer under dagen; hör av dig via jenny@lyckagard.se  Tänk på att även kolla skräpposten. 
 

Bokningsvillkor

Om ditt önskemål kan tillgodoses blir din förfrågan bindande. 90% av avgiften för överenskommen tid och hallhyra kan avskrivas vid uppvisande av läkar- eller veterinärintyg som styrker att du inte har möjlighet att genomföra träningen som planerat.  Resterande 10% utgör bokningsavgift och kan komma att debiteras oavsett skäl till avbokning.
Faktura skickas i efterhand via mail till den person som genomför bokningen.

Vid träning i Lotushallen är du skyldig att följa de trivselregler som anges på lotushallen.se Hallhyran swishas eller betalas kontant på plats.

Enligt lagen om strikt hundägaransvar är du alltid ansvarig för de situationer din hund försätts i, samt den ev skada den kan åsamka material och/eller människor och andra djur.

De kontaktuppgifter du lämnar i samband med bokning kommer i enlighet med GDPR enbart att användas för att kunna tillhandahålla bokad tjänst/vara. 

Mer pepp!

Följ Heléne Lindström och mig på Facebook-sidan "Hjärnkoll för hundtränare", där vi med ojämna mellanrum delar med oss av tankar och reflektioner kring mental träning inom hundsport.
 

Trodde aldrig att jag skulle gå leende in på en tävlingsplan – definitivt inte på mitt första SM. Mental coaching har verkligen förändrat min inställning till tävlandet och tagit mig och Scout ytterligare ett steg framåt på vår resa tillsammans.Tack Jenny för att du bidrog till att göra lydnads-SM 2013 till nåt av det häftigaste jag upplevt och ett minne för livet!

- Erika Gull

Foto: Mette Björne

Jag har alltid känt viljan att vinna i mig, men tidigare har jag inte kunnat fokusera tillräckligt för att nå full kapacitet hos mig och Lira så att jag kunnat vinna. Det kan jag nu.

Med Jennys coaching har jag strategier för full kontroll på tankar och känslor i mitt tävlande. SM guld i agilitylag 2012 och topplaceringar på Årets Agilityhund de senaste åren är ett kvitto på det. Tack allra bästa coach, du är en stor del av vår framgång!

- Petra Nilsson Lindström