Träning i Halland

Jag erbjuder coaching för dig som är intresserad av att utvecklas inom lekfull & glädjefylld tävlingslydnad (även brukslydnad).

En bra bild av min träningsfilosofi kan du få genom boken "Starka tillsammans - i träning, tävling & tanke",  som presenteras här 

Under vinterhalvåret äger samtliga träningar rum i Lotushallen utanför Halmstad (Klicka på länken för mer info!) Under maj-september finns även alternativet att förlägga träningen på vår gård, utanför Slöinge (vardagar-dagtid).

Om du vill boka en enskild timme hänvisas till de tider som utannonseras under Privat träning nedan. Om du vill boka ett längre pass á 3 h eller mer så finns det möjlighet att lämna egna önskemål på datum. Se mer info längre ner på denna sida.
 

Träningsytor hemma på vår gård, utanför Slöinge.
Träningsytor hemma på vår gård, utanför Slöinge.

privat träning

Upplägg
50-minuterspass som vi planerar tillsammans på plats. Du bestämmer själv hur du vill fördela tiden mellan praktisk träning och klurande/diskussioner. Vid önskemål om längre pass så bokar du bara två pass efter varandra. Vid intresse av halvdagsbokning - se info längre ner på denna sida. 

Taxa: 
50 min träning 500:- + ev hallhyra

Vid träning i Lotushallen:
Vid träning i Lotushallen tillkommer hallhyra (60 min) till självkostnadspris enligt deras gällande taxa, se www.lotushallen.se 

Till varje 50-minuterspass bokas 60 minuters halltid, så att där finns några minuter över för att hinna installera sig/lämna hallen. 

Hallhyran betalas direkt till Lotushallen på plats (kontant eller swish).

Hösten 2019 är fullbokad.
Lediga tider pga återbud utannonseras här och/eller på min företagssida på Facebook (Jenny Wibäck / Lyckagård).
Du som redan bokat tid har fått bekräftelse via mail och får också en påminnelse via mail någon eller några dagar innan vi ses!


Vid önskemål om tre eller fyra timmars sammanhängande träningstid från januari 2020 och framåt; skicka ett mail till jenny@lyckagard.se 

Nästa års 50-minuterspass utannonseras på denna sida runt november månad. 
 

Privat träning - halvdag

Du som vill boka tre eller fyra timmars sammanhängande träningstid är välkommen att maila mig med dina önskemål. Tiderna erbjuds företrädesvis vardagar, kl 9-13.

3 timmar: 1800:- ink moms + ev hallhyra till självkostnadspris
4 timmar: 2400:- ink moms + ev hallhyra till självkostnadspris

Ni väljer själva hur många ni vill vara och hur tiden ska fördelas er emellan. (Fakturan ställs till den person som genomför bokningen.)

Vid träning i Lotushallen tillkommer hallhyra till självkostnadspris. Se www.lotushallen.se  för aktuella priser. 

Under maj-september kan du välja att förlägga träningen hemma på vår gård, där vi har en gräsplan och ett litet träningsrum. 

Förfrågan genomförs genom formuläret nedan. Säkra att du får ett svar från mig inom fem arbetsdagar. Om inte - maila till jenny@lyckagard.se 
 

  • Om du önskar boka flera pass så kan du ange flera datum och tider här.

Bokningsvillkor

Om ditt önskemål kan tillgodoses blir din förfrågan bindande. 90% av avgiften för överenskommen tid och hallhyra kan avskrivas vid uppvisande av läkar- eller veterinärintyg som styrker att du inte har möjlighet att genomföra träningen som planerat.  Resterande 10% utgör bokningsavgift och kan komma att debiteras oavsett skäl till avbokning.
Faktura skickas via mail till den person som genomför bokningen.

Vid träning i Lotushallen är du skyldig att följa de trivselregler som anges på lotushallen.se Enligt lagen om strikt hundägaransvar är du alltid ansvarig för de situationer din hund försätts i, samt den ev skada den kan åsamka material och/eller människor och andra djur.

De kontaktuppgifter du lämnar i samband med bokning kommer i enlighet med GDPR enbart att användas för att kunna tillhandahålla bokad tjänst/vara. 

pepp!

Följ Heléne Lindström och mig på Facebook-sidan "Hjärnkoll för hundtränare", där vi med ojämna mellanrum delar med oss av tankar och reflektioner kring mental träning inom hundsport.
 

Trodde aldrig att jag skulle gå leende in på en tävlingsplan – definitivt inte på mitt första SM. Mental coaching har verkligen förändrat min inställning till tävlandet och tagit mig och Scout ytterligare ett steg framåt på vår resa tillsammans.Tack Jenny för att du bidrog till att göra lydnads-SM 2013 till nåt av det häftigaste jag upplevt och ett minne för livet!

- Erika Gull

Foto: Mette Björne

Jag har alltid känt viljan att vinna i mig, men tidigare har jag inte kunnat fokusera tillräckligt för att nå full kapacitet hos mig och Lira så att jag kunnat vinna. Det kan jag nu.

Med Jennys coaching har jag strategier för full kontroll på tankar och känslor i mitt tävlande. SM guld i agilitylag 2012 och topplaceringar på Årets Agilityhund de senaste åren är ett kvitto på det. Tack allra bästa coach, du är en stor del av vår framgång!

- Petra Nilsson Lindström