Temadag, Lyd 1 & 2

Denna kurs riktar sig till dig som tränar och tävlar i lydnadsklass 1 eller 2. Vi inleder dagen med ett kortare teoripass kring hur momenten i dessa klasser kan påverka varandra och hur träningen kan anpassas därefter. Gruppmomenten tränas gemensamt i ett par omgångar och resterande kurstid fördelas på två pass per person, med fokus på de moment som var och en önskar. (Innan kursen får du möjlighet att lämna önskemål på två moment som du vill fokusera i din egen träning under kursdagen och jag försöker utifrån detta skapa en turordning som ger en röd tråd i upplägget.)

I anslutning till respektive pass kommer vi prata lite kort om hur vi kan skapa bästa möjliga förutsättningar för att sätta just det momentet på första försöket, när det verkligen gäller. 


Kommande kurs:
Söndag 9/2, heldag

Tid: 09:30-ca 16, med paus för lunch mitt på dagen
Plats: Lotushallen, mellan Halmstad & Falkenberg  (www.lotushallen.se) 
Pris för plats med hund (6 platser): 1500:-, ink moms 25% Endast reservplats kvar!
Pris för observatör (2 platser): 700:-
Kaffe/the och eftermiddagsfika ingår i din kursavgift, men du tar med egen lunch. Kyl & micro finns på plats.

Kurser i anslutning:
8/2 anordnas på samma plats en YES-lydnadskurs. För mer info och ev anmälan, klicka här

Väljer du att delta på två kurser samma helg får du 10% rabatt på kursavgiften. Observera att du måste göra en separat anmälan till respektive kurs, för att en plats ska reserveras. 

Passar inte datumet?
Vid stort intresse för kursupplägget kan fler datum tillkomma. Dessa utannonseras då på denna sida!
Om du är intresserad av kursen men inte har möjlighet att delta på utannonserat datum; skicka ett mail till mig via jenny@lyckagard.se 

Anmälan